Aveda Hasselt

Ze droogden zichzelf en ze zei tegen Danny dat ze een korte broek moest aantrekken. Ze trok een zomerjurk aan die helemaal naar beneden knoopte, maar slechts één knoop in de taille, zodat haar lichaam duidelijk zichtbaar was voor haar zoon. Haar minnaar. “Dus we moeten praten. Zei zij toen ze allebei beneden waren.

“Je weet dat het verkeerd is toch?

“Dat denk ik wel ja”. Hij antwoordde: “Maar wat twee mensen die van elkaar houden is wat mij betreft niet verkeerd en ik hou van je mam”.

“En ik hou ook van jou als zoon. Ze glimlachte: “Maar we moeten voorzichtig zijn denk je niet?

“Ja natuurlijk mam.

“Er zijn dingen die je moet weten over je vader en ik dat, nou ja, om eerlijk te zijn, je het misschien niet leuk vindt en ik had nooit gedacht dat je het zou moeten weten. Dus luister alstublieft gewoon en als je vragen hebt, stel ze dan als ik klaar ben.

 

Gepijpt door mijn moeder

Ze legde hem uit dat haar onderdanige kant iets was dat in de familie liep. Overgegaan van overgrootmoeder naar oma naar mama. Het was niet een dominante soort van onderdanigheid, maar een vrouw de behoefte van een vrouw om haar mantype te bevredigen. Maar ook het recht van de vrouw op seksueel genot. Gelukkig leken overgrootopa en opa erg veel op zijn vader en waren ze seksueel bevrijd. Allen hadden een gelukkig en bevredigend leven samen gehad. Het leek er ook op dat de mannen altijd als eerste stierven.

Opa een jaar of tien geleden en natuurlijk zijn vader vijf jaar geleden. Geen van de vrouwen was ooit opnieuw getrouwd. In de laatste paar jaar voor zijn dood hadden zij en Danny’s vader geëxperimenteerd met hun fantasieën. Ze reden naar een stad ongeveer veertig kilometer verderop en gingen naar een pub of club waar ze niet bekend waren, zodat zijn vader kon toekijken hoe zijn moeder mannen aan de bar plaagde. Ze mochten met haar kletsen, aanraken en misschien wel kussen, maar het ging nooit verder. Dit was een van hun favoriete dingen, want het paste ook bij zijn fantasieën.

Mijn oma is seksverslaafd

Gelukkig leken overgrootopa en opa erg veel op zijn vader en waren ze seksueel bevrijd. Allen hadden een gelukkig en bevredigend leven samen gehad. Het leek er ook op dat de mannen altijd als eerste stierven. Opa een jaar of tien geleden en natuurlijk zijn vader vijf jaar geleden. Geen van de vrouwen was ooit opnieuw getrouwd.

In de laatste paar jaar voor zijn dood hadden zij en Danny’s vader geëxperimenteerd met hun fantasieën. Ze reden naar een stad ongeveer veertig kilometer verderop en gingen naar een pub of club waar ze niet bekend waren, zodat zijn vader kon toekijken hoe zijn moeder mannen aan de bar plaagde. Ze mochten met haar kletsen, aanraken en misschien wel kussen, maar het ging nooit verder. Dit was een van hun favoriete dingen, want het paste ook bij zijn fantasieën.

Ze hadden met andere mannen en vrouwen of koppels gesproken en over seks met vreemden en nog veel meer dingen. Aan al deze dingen kwam een abrupt einde toen hij stierf.