Aveda Hasselt

Het was een hete late ochtend in juli. Zeer vochtig en zonnig. Tommy (mijn stiefbroer) zat in zijn korte broek zonder shirt aan ons privé zwembad aan huis. Ik kwam naar buiten in mijn bikini en legde mijn handdoek neer. Mijn vader was aan het werk en mijn twee oudere broers waren aan het werk.. Tommy was helemaal bezweet. Het zweet liep gewoon over zijn borst en ik wilde elke centimeter ervan aflikken. Ik kon hem dat niet laten weten, maar mijn kleine poes was drijfnat. Ik wreef zonnebrandolie over mijn lijf en ging lekker liggen. De zon op mijn lichaam was prachtig. Ik voelde me zo vol met levenslust, energie en het verlangen om mijn broers zijn penis diep in me te voelen. Verhalen over zijn lul razen door mijn hoofd…

 

Vuistneuken in de zomer

Mijn vriendinnen op school hebben al op hun vriendjes pikken gezogen. Ik had zelfs nog geen jongen gekust. Hoe kon ik mijn broer zover krijgen dat hij me zijn lul liet zien, zonder het meteen te vragen? Zou hij het aan papa vertellen? Het is gewoon te riskant dacht ik. Ik bedoel, als hij dat deed, wat als hij mijn kutje wilde zien? Zou ik het hem moeten laten doen? Wat als hij zijn lul in mij wilde stoppen? Hoe kan ik nee zeggen, nadat ik gevraagd heb om zijn lul te zien. Mijn kutje smeekte mijn hersenen om te smeken, mijn geweten vertelde me om naar binnen te gaan.

Hoe komt het dat je het zwembad niet schoonmaakt Casey? Vroeg Tommy. Papa zei me dat je het zou doen. Ik heb helemaal niet gezegd dat ik het zou doen. Tommy zei: Ik doe het later dan wel. Maar eerst ga ik naar binnen. Het is hier te heet.

Oh Shit, dacht ik. Ik zal zijn lul toch niet zien. Mijn hart ging tekeer, wat moet ik doen vroeg ik me af.

Ik ging zitten, trok mijn knieën omhoog en spreidde mijn benen lichtjes en zei: “Waarom laat je me niet wat olie op je doen? Dan kun je gelijk naast me liggen?

Nee, zei hij. Het is te warm voor mij Casey. Ik weet niet hoe jullie meiden zo in de hete zon liggen?

We willen er goed uitzien, zodat jullie jongens ons in de gaten houden (hihi).

Jullie hebben geen bruine kleur nodig voor de aandacht, elke man op school praat over jullie.

Is dat zo? Nou, als je goed oplet, zul je merken dat elk oogje meestal op je gericht is.

En let jij ook op mij?

Dat is een domme vraag zusje. Dat is verkeerd.

Je kunt aardig tegen me zijn. Dat is niet verkeerd. En wat we zeggen of doen blijft tussen ons.

Tommy zei: Nou, ik kan wel wat olie op mijn rug gebruiken. Dus als je zo vriendelijk wilt zijn om het op mij te wrijven, zou dat gewoon tussen ons blijven.